VIDEO : Un bărbat a fost omorât la o petrecere la care participau și vedete. Alex Velea, audiat

VIDEO : Un bărbat a fost omorât la o petrecere la care participau și vedete. Alex Velea, audiat

In urmă cu puțin timp s-a aflat și cum a ajuns Alex Velea să fie chemat la audieri.

Cei 3 banuiti agresori au facut mai multe avansuri la prietena decedatului, moment in care decedatul a intrat in conflict cu unul dintre agresori, acesta scos maceta si la alergat prin tot localul, l`au injunghiat intr-un loc restrans.

Mai precis, artistul a fost surprins, chiar noaptea trecută, în compania celor trei principali suspecți în cazul crimei, arată Antena3.ro.

Victima ucisă în urma încăierii din noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, era patronul unei firme de pază. Bărbatul de 41 ani, din Târgoviște, s-ar fi certat cu cei trei agresori pe tema dedicațiilor muzicale.

Cei trei bărbați suspectați că l-au omorât pe patronul firmei de pază sunt frați și fac parte dintr-o temută grupare interlopă din București.

Evenimentele s-ar fi produs în jurul orei 2:00. După comiterea crimei, cei trei bărbați au plecat cu o mașină și au încercat să se ascundă, fiind găsiți de către polițiști la o cabană din apropiere.

Conform Antena 3, la petrecerea din hotelul de patru stele din zona Padina  participau și mai mulți artiști, printre aceștia Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Potrivit unor surse citate de Ziare.com. Alex Velea este audiat ca martor.

Aceleași surse au dezvăluit că tragedia a izbucnit dintr-un „conflict spontan”, iar presupusul criminal este identificat drept Marin Laurențiu, un membru al clanului Fabian.

Clanul Fabian este cunoscut drept una dintre cele mai temute grupări interlope din București, fiind acuzat în trecut de diverse infracțiuni precum prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Conducătorul acestei grupări, Marin Fabian, este soțul celebrei vrăjitoare Sidonia și se presupune că ar fi orchestrat evenimente criminale. În urma tragediei, Sidonia a fost și ea reținută de către forțele de poliție.

Știrea inițială

Crima a avut loc într-un hotel din zona Moroeni – Padina. Un bărbat în vârstă de 41 ani ar fi fost omorât cu 20 lovituri aplicate cu o macetă. Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani, suspectați că sunt implicați în acest caz, se află în custodia Poliției.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.