VIDEO Liviu Dragnea şi-a deschis canal de YouTube de gătit / Prima reţetă, mâncare de fasole galbenă

VIDEO Liviu Dragnea şi-a deschis canal de YouTube de gătit / Prima reţetă, mâncare de fasole galbenă

Fostul lider PSD Liviu Dragnea şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind cea de mâncare de păstăi. El elogiază beneficiile „manganului”, despre care afirmă că ar fi bun pentru creşterea fertilităţii bărbaţilor, şi critică supermarketurile. Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie, notează News.ro.

 

Canalul lui Dragnea „Bucătăria de acasă” promovează mâncarea sănătoasă, după cum anunţă chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare reţetă va prezenta şi beneficiile principalelor ingrediente.

 

Prima reţetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi.

Conform lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi gaşi, dar conţine şi „mangan”, despre care afirmă că este foarte bun pentru „creşterea activităţii hormonale, ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii”.

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 50.000 de vizionări şi peste 660 de comentarii, multe dintre ele ironice.

 

„O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere”, afirmă unul dintre utilizatori, în timp ce alţii fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenţie.

„Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez ), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!”, a comentat altul.

 

„O rețetă sănătoasă, presarată din cand in cand cu mici ponturi conspiraționiste și naționaliste… Mi-a dat o lacrimă, de la ceapa românească probabil…”, a continuat ironic alt utilizator.

 

Sursa: News.ro

2 thoughts on “VIDEO Liviu Dragnea şi-a deschis canal de YouTube de gătit / Prima reţetă, mâncare de fasole galbenă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.