Vacanța de Paște s-a încheiat prost pentru mulți șoferi. Pe A1 s-a circulat bară la bară, iar pe DN1 s-au dat amenzi

Vacanța de Paște s-a încheiat prost pentru mulți șoferi. Pe A1 s-a circulat bară la bară, iar pe DN1 s-au dat amenzi

Cum orice lucru bun ține câteva zile, și vacanța de Paște s-a încheiat. Prost, pentru mulți șoferi. Pe cei câțiva kilometri de autostradă pe care îi avem, au încercat să recupereze timpul pierdut pe DN1 și au luat amenzi în cascadă.

Valea Prahovei și Valea Oltului au arătat astăzi ca un bloc compact de mașini.  În ritm de melc, mii de mașini au străbătut, luni, 17 aprilie, Valea Prahovei. Din Predeal și până la Comarnic s-a circulat clasic, românește, bară la bară.

Tot drumul a plouat mărunt, iar asta a complicat și mai tare întoarcerea acasă. Însă, cei mai mulți au luat drumul în piept, după o vacanță reușită.  Un cuplu a plecat astăzi, spre București, după ce a petrecut Paștele în Poiana Brașov. Cei doi soți s-au simțit atât de bine încât, spun ei, parcă nici bagajele n-au mai vrut să îşi găsească loc în mașină.

Oana, turistă: „Se pare că avem mai multe bagaje de când am venit și, într-adevăr, cu greu au încăput înapoi în mașină, ori am fost noi dezorganizați..”  La fel ca ei, cei mai mulți trebuie să se întoarcă marți la serviciu. Orele au părut ani și pe Valea Oltului.

Pe A1, pe sensul spre București, între kilometrul 45 și kilometrul 10, drumul a fost blocat, iar aplicațiile au arătat că, pe anumite porțiuni, s-a mers doar cu 30 de kilometri pe oră. Iar pe DN65, între Craiova și Pitești, s-a circulat tot în coloană, pe unul dintre sensuri.  Dar așa cum se întâmplă în viață, câțiva au noroc și, dintr-un jacuzzi în aer liber, îi privesc pe alții cum trag de bagaje.  Daniel și fiica lui, Luisa, și-au prelungit sejurul și se bucură de momente în familie. Danoel: „Am mai rămas aici și e foarte frumos, ne relaxăm.”

 

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *