Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Dolj și-a ucis cu sălbăticie părinții, apoi i-a așezat pe pat.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Dolj și-a ucis cu sălbăticie părinții, apoi i-a așezat pe pat.

Descoperire tulburătoare în Dolj. Doi părinți au fost găsiți fără viață, așezați în pat, cu trupurile pline de lovituri. Principalul suspect este chiar fiul lor, un tânăr de 28 de ani.

Individul a fost deja reținut. Dubla crimă s-ar fi produs acum câteva zile. Din ce s-a aflat până acum, în acea zi, între părinți și fiul lor ar fi izbucnit un scandal. Se certau, ca de fiecare dată, pentru că oamenii refuzau să îi dea bani pentru substanțele interzise pe care le consuma. Părinții au chemat și ambulanța, însă între timp tânărul părea că s-a calmat. După ce a plecat echipajul însă, i-a atacat pe amândoi cu un ciocan și a fugit din casă.

Vecinii au fost s-au alarmat și au chemat poliția, pentru că nu îi mai văzuseră pe cei doi soți de o săptămână. Pe trupurile bărbatului de 61 de ani și femeii de 50 de ani – legiștii au numărat câte zece lovituri. Potrivit unor surse, în ianuarie, tânărul ar fi fost internat și la psihiatrie. Deocamdată este reținut și anchetat pentru omor asupra unui membru de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *