Un tânăr care a vrut să jefuiască un magazin a plecat cu o doză de suc, după ce s-a speriat de vânzătoare

Un tânăr care a vrut să jefuiască un magazin a plecat cu o doză de suc, după ce s-a speriat de vânzătoare

Un tânăr de 19 ani din Oradea a fost reţinut şi apoi a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru tâlhărie după ce a încercat să jefuiască un magazin de cartier, ameninţând-o pe vânzătoare cu un cuţit.

Când a văzut că femeia ripostează şi nu se lasă intimidată, tânărul a fugit, luând cu el o doză de băutură răcoritoare, în valoare de cinci lei, scrie news.ro.

Tânărul de 19 ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Fapta a avut la finalul lunii februarie, când el a intrat într-un magazin cu intenţia de a-l jefui, însă a fugit, speriat de reacţia vânzătoarei care nu s-a lăsat intimidată.

 

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 27 februarie a.c., în jurul orei 20.00, purtând pe faţă o mască medicală şi având asupra sa un cuţit, ar fi ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin de tip ABC, din municipiul Oradea, solicitându-i să îi înmâneze banii din încasări, însă, întrucât femeia a ripostat, tânărul ar fi părăsit în fugă incinta magazinului, având asupra sa un flacon de băuturi răcoritoare, de 0,5 litri, pe care l-ar fi luat anterior din vitrina magazinului şi pe care nu l-a mai achitat, cauzând societăţii comerciale un prejudiciu de 5 lei”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.

În cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a respins propunerea, dispunând, în schimb, măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.