Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri

Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri

Aseară, în Slatina, un tragic incident a avut loc, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 31 de ani din județul Olt.

Evenimentul a avut loc în timpul unei opriri efectuate de un polițist și un jandarm pe strada Tudor Vladimirescu.

Situația s-a tensionat atunci când s-a descoperit că autoturismul condus de un tanăr de 33 de ani din Râmnicu Vâlcea transporta mai multe persoane decât era permis.

Polițistul a cerut sprijinul jandarmeriei pentru legitimarea și controlul corporal al pasagerilor.În timpul controlului, s-a constatat că un alt tânăr de 31 de ani mesteca un plic din material plastic, presupus a conține o substanță psihoactivă.

După intervenția Serviciului Județean de Ambulanță Olt, tânărul a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor de resuscitare, a fost declarat decedat.

Conducătorul auto a fost testat negativ cu aparatul etilotest și a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice.

Corpul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Olt pentru necropsie.

În cadrul aceleiași intervenții, un alt tânăr de 22 de ani din Slatina a fost depistat în posesia mai multor substanțe cu posibil efect psihoactiv.

În urma examinării autoturismului, au fost descoperite și ridicate diverse substanțe suspecte, printre care trei țigarete artizanale cu conținut vegetal, două pastile de culoare maronie, o pungă conținând o substanță albă și mai multe plicuri cu material vegetal tocat.

Autoritățile au fost sesizate, iar DIICOT – Biroul Teritorial Olt a preluat ancheta în cauză.

One thought on “Un tânăr a murit după ce a mestecat un plic cu droguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.