Un jandarm a fost prins la Cluj cu droguri și un cântar în mașină.

Un jandarm a fost prins la Cluj cu droguri și un cântar în mașină.

O nouă controversă zguduie structura Jandarmeriei, implicată în combaterea traficului de droguri.

La doar o lună de la scandalul în care o fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei a fost depistată cu cocaină în geantă, un alt membru al acestei structuri se află în centrul atenției.

Un jandarm a fost oprit în trafic pentru un control de rutină într-o localitate din Cluj, iar la verificări, polițiștii au avut suspiciuni că acesta ar fi consumat substanțe interzise.

În urma controlului, în rucsacul jandarmului, găsit în mașină, au fost descoperite mai multe droguri de risc și mare risc, împreună cu un cântar.

Bărbatul a declarat că rucsacul nu îi aparține, afirmând că ar fi al unui prieten.Jandarmul surprins cu droguri este acum subiectul unei anchete disciplinare.

Informațiile sugerează că tânărul, angajat la Brigada Specială a Jandarmeriei din 2022, ar putea fi implicat și în activități de vânzare a drogurilor, aspect ce va fi luat în calcul de către anchetatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.