Un elev suspectat de trafic de droguri povestește cu lejeritate cum a fost vizita mascaților: „Mama le-a făcut cafea. E obișnuită săraca”

Un elev suspectat de trafic de droguri povestește cu lejeritate cum a fost vizita mascaților: „Mama le-a făcut cafea. E obișnuită săraca”

Elevii de liceu se folosesc de droguri tot mai des pentru a avea parte de senzații tari. Unii dintre ei au ajuns chiar și să facă trafic cu droguri, sub nasul profesorilor.

Șapte elevi de liceu au fost reținuți în ancheta drogurilor vândute colegilor de liceu din București.

Judecătorii nu i-au considerat pe tineri un pericol public, iar aceștia au recunoscut cu o seninătate aparte că în perioada tezelor și a bacului era timpul perfect de a face „afaceri”.

Din mărturiile elevilor, se pare că vânzarea drogurilor în licee în București este ceva cât se poate de normal.

Printre cei arestați pentru trafic de droguri este și fiul expertului de la DNA.

Trei dintre liceeni, inclusiv băiatul secretarului de stat de la Externe, au primit libertate condiționată.

„Au venit să îmi ia pulsul”

Https://stiri.blog/

Un tânăr suspect de trafic de droguri a vorbit cu jurnaliștii foarte detașat despre vizita mascaților.

„De ce au venit la mine acasă? Să mă controleze, nu ştiu, să îmi ia pulsul. Mama ce să zică săraca… le-a făcut cafea. E obişnuită săraca. Mi se pare nedrept ce se întâmplă aici. Adică iau o grupare de puştani. Ce ne văd? Pablo Escobar, El Chapo? Se mai fumează o iarbă… toată lumea fumează. E trafic de droguri că ne vedem şi noi seara să fumăm un joint?”, a menționat tânărul pentru antena3.ro

Potrivit procurorilor, dealerii elevi au ajuns să își cunoască clienții foarte bine, fie în școli, fie în mediul online. Aceștia vindeau cocaina cu 500 de lei pe gram, iar canabisul cu 50.

„Sunt elevi care distribuie, care cumpără, uneori vin fumați la școală. Din ce știu eu, e vorba de iarbă. Își caută printre elevi alți potențiali cumpărători”, a menționat un alt elev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *