Un barbat a fost retinut de Politie deoarece a falsificat buletine de analize COVID-19

Un barbat a fost retinut de Politie deoarece a falsificat buletine de analize COVID-19

Un barbat de 42 de ani a fost retinut de politistii ieseni, fiind acuzat ca a falsificat mai multe buletine de analize COVID, pe care le-ar fi pus la dispozitia unor persoane care s-au deplasat in Marea Britanie, potrivit News.ro.

Politistii din Iasi au facut doua perchezitii domiciliare in orasul Targu Frumos, intr-un dosar penal intocmit pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si zadarnicirea combaterii bolilor.

Anchetatorii sustin ca in luna iunie, doi barbati ar fi falsificat mai multe buletine de analize COVID-19 si le-ar fi pus la dispozitia unor persoane care s-ar fi deplasat in Marea Britanie, in scopul de a fi folosite la controalele de frontiera.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare, iar cei doi barbati banuiti de comiterea faptei au fost dusi la audieri.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata

Ulterior, un barbat de 42 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.El urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerea de arestare preventiva. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa: Gds

2 thoughts on “Un barbat a fost retinut de Politie deoarece a falsificat buletine de analize COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.