Trucuri și functii ascunse pe care trebuie sa le stii despre Whatsapp

Trucuri și functii ascunse pe care trebuie sa le stii despre Whatsapp

WhatsApp s-a lansat în urma cu 13 ani. De atunci, aplicația de chat a devenit cea mai populară în rândul celor din nișa ei, însumând, în momentul de față, peste două miliarde de utilizatori.

Formatarea textului pe WhatsApp, o funcție relativ nouă, dar nu neaparat extrem de utilă În cazul în care ai nevoie să scoți în evidență o anumită propoziție, ori chiar un cuvânt, află că pe WhatsApp poți face asta. Spre exemplu, ca să obții un efect de text îngroșat, tot e trebuie să faci este să tastezi *cuvânt*. În cazul în care vrei ca textul tău să fie înclinat (cursiv, italic), vei tasta _cuvânt_. Există, de asemenea, opțiunea de a tăia bucăți de text. Acest lucru se poate realiza tastând ~cuvânt~. Iar dacă vrei să ai parte de un text monospațiat, poți tasta „`cuvânt„`. Atenție, „cuvânt” ține de loc de textul pe care dorești să-l tastezi.

WhatsApp vă permite acum să ascundeți fotografiile și statusul „văzut ultima dată” de la anumite contacte

După mai multe luni de testare, WhatsApp a lansat o funcție care permite oamenilor să ascundă ultimele actualizări de stare văzute de anumite persoane.

De acum, utilizatorii au la dispoziție și opțiunea „My Contacts except”.

Acum puteți selecta cine din lista de contacte vă poate vedea poza de profil, Despre și starea Ultima vizionare.

WhatsApp implementează acum funcții de confidențialitate care le permit utilizatorilor să ascundă statutul „Ultima vizionare”, fotografia de profil și pagina „Despre” de anumite contacte. Setările actualizate adaugă o opțiune „Contacte mele cu excepția…” la secțiunea de confidențialitate, care se alătură opțiunilor existente „Toată lumea”, „Contacte mele” și „Nimeni”.

La fel ca înainte, dacă împiedicați un anumit contact să vizualizeze oricare dintre aceste detalii personale, nici dumneavoastră nu le veți putea vedea pe ale sale. Cu toate acestea, posibilitatea de a selecta din anumite contacte face ca acest lucru să fie mai ușor de înghițit decât pierderea accesului la statutul de „văzut ultima dată” al tuturor pentru a vă proteja pe al dumneavoastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.