TEST: Alege un copac și vezi ce spune alegerea ta despre personalitatea ta

TEST: Alege un copac și vezi ce spune alegerea ta despre personalitatea ta

Dacă ai ales copacul 1

Ești o fire echilibrată, îți place calmul, liniștea și pacea și ai face orice sacrificiu pentru a-i ști bine pe cei dragi. Pentru tine fericirea lor înseamnă totul, iar atunci când îi știi pe ei bine, și tu ești bine. Pur și simplu te hrănești cu fericirea celor dragi, iar fericirea lor e tot ce îți dorești.

Dacă ai ales copacul 2

Îubești sinceritatea și adevărul. La tine nu există “poate”. E fie “da”, fie “nu”. Ești o fire directă, spui omului în față ceea ce te deranjează sau ceea ce nu îți place la el. Nu îți place să vorbești pe ocolite, tocmai de aceea nu toată lumea poate să te placă, deoarece adevărul e greu de suportat pentru unii. Ești o fire realistă și foarte ambițioasă. Nu există vis pe care să nu îl poți împlini. Pentru tine nu există “nu pot”. Crezi și știi că vei realiza tot ceea ce ți-ai propus. Chiar dacă știi că nu totul se poate realiza într-o clipă, ești genul de om care nu își pierde niciodată încrederea și răbdarea.

Dacă ai ales copacul 3

Ești o fire sensibilă și tocmai din acest motiv suferi adesea mult prea mult. Te afectează mult părerea celor din jur. Te doare nedreptatea și minciuna, bârfa și răutatea. Cei dragi te iubesc enorm pentru felul tău de a fi. Ești mereu gata de sacrificiu pentru oamenii pe care îi iubești. Pentru tine familia înseamnă totul. Familia îți oferă energia și puterea de care ai nevoie. Ești o fire minunată, dar trebuie să înveți să nu te mai lași rănit cu ușurință de răutatea oamenilor, altfel vei avea mult de suferit. Învață să ignori și să mergi mereu mai departe fără să te lași afectat de orice nimic.

Dacă ai ales copacul 4

Ești o fire visătoare, ai mii de idei și planuri și atragi oamenii în jurul tău precum un magnet. Oricât de departe ai ajunge în viață, indiferent de venituri, sau poziția socială pe care o ocupi în societate, tu nu uiți niciodată de unde ai plecat, nu-ți uiți rădăcinile. Ești recunoscător pentru tot ceea ce viața ți-a oferit, iar ăsta e micul tău secret care de fapt îți aduce zi de zi tot mai multe lucruri de care să te bucuri și pentru care să fii recunoscător.

Dacă ai ales copacul 5

Mulți dintre oamenii care te cunosc ar putea spune că tu ești cel mai aproape de perfecțiune om pe care îl cunosc. Ești o fire cum mulți ar vrea să fie. Un bun lider, corect, drept, echilibrat, inteligent. Ai o intuiție extraordinară, anticipezi cu ușurință lucrurile și reușești să citești oamenii cu ușurință. Legi prietenii noi cu ușurință, îți place să cunoști și să explorezi noi orizonturi. Pe tine noul nu te sperie, te încântă și îți trezește interesul. Din păcate ai și momente în care cu toate că ai tot ce ți-ai dori… simți o neîmplinire sufletească, o lipsă, un gol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.