1. INFORMAȚII GENERALE

Site-ul www.stiri.blog si subdomeniile aferente, cum ar fi, f─âr─â limitare, (denumite ÔÇťSITEÔÇŁ) sunt proprietarea companiei WEB FIRME SRL (denumit─â ÔÇťCOMPANIAÔÇŁ), fiind identificat─â cu urm─âtoarele date:

STIRI.BLOG INFORMATII ONLINE
Punct de lucru Severin: Str. Calea Bucuresti, nr. 83
Telefon: 0770655364
Email: Contact@stiri.blog

Puteti beneficia de orice serviciu disponibil pe Site (ÔÇťSERVICIIÔÇŁ) cu condi╚Ťia accept─ârii acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii de utilizare (ÔÇťTERMENI ╚śI CONDI╚ÜIIÔÇŁ). Utilizarea de c─âtre dumneavoastr─â (ÔÇťUTILIZATORÔÇŁ) a Site-ului reprezint─â acordul dumneavoastr─â a tuturor acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii.

2. CONTUL UTILIZATORULUI

Dac─â folosi╚Ťi Site-ul, precum ╚Öi serviciile oferite, sunte╚Ťi responsabil pentru men╚Ťinerea confiden╚Ťialit─â╚Ťii contului dumneavoastr─â ╚Öi a parolei, precum ╚Öi restric╚Ťionarea accesului acestui cont de la orice calculator sau device prin care v─â pute╚Ťi conecta la contul dvs. ╚Öi sunteti de acord s─â accepta╚Ťi responsabilitatea pentru toate activit─â╚Ťile care au loc pe Site asociate contului dumneavoastr─â.

Pute╚Ťi renun╚Ťa la contul dvs. pe Site ├«n orice moment. Pentru a face acest lucru v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi folosind formularul de contact, cu men╚Ťiunea ÔÇťdoresc s─â renun╚Ť la contÔÇŁ folosind aceea╚Öi adres─â de email cu care v-a╚Ťi creat contul.

3. LINK-URI C─éTRE ALTE SITE-URI

Site-ul poate con╚Ťine link-uri c─âtre alte site-uri. Compania nu este responsabil─â pentru con╚Ťinutul oric─ârui site, inclusiv, f─âr─â a se limita la orice link ├«ntre Site ╚Öi aceste ter╚Ťe site-uri, sau orice modific─âri sau actualiz─âri ale acestor site-uri. Includerea oric─ârui link c─âtre alt site nu implic─â aprobarea de c─âtre Companie a site-ului sau orice asociere cu operatorii s─âi ╚Öi cu activitatea acestora.

4. PARTENERI
SERVICII DIN TERȚE PĂRȚI

Anumite servicii sau func╚Ťionalit─â╚Ťi puse la dispozi╚Ťie prin intermediul Site-uluisunt livrate de c─âtre site-urile unor ter╚Ťe p─ârti sau organiza╚Ťii. Prin utilizarea oric─âruiServiciu sau func╚Ťionalitate care provine din Site recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â partaj─âm informa╚Ťiile ╚Öi datele dumneavoastr─â cu orice ter╚Ť─â parte cu care Compania are o rela╚Ťie de colaborare sau contractual─â (ÔÇťPARTENERIÔÇŁ) de a furniza acesteinforma╚Ťii ├«n numele utilizatorilor Site-ului.

5. DREPTURI ╚śI OBLIGA╚ÜII DE UTILIZARE
UTILIZARE ILEGAL─é
PROPRIETATE INTELECTUAL─é

Vi se acord─â drept neexclusiv, netransferabil, revocabil s─â accesa╚Ťi ╚Öi s─â utiliza╚ŤiSite-ul strict ├«n conformitate cu ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii de utilizare. Ca o condi╚Ťie deutilizare a Site-ului garanta╚Ťi c─â nu ve╚Ťi utiliza Site-ul pentru orice scop care este ilegalsau interzis conform acestor termeni, precum ╚Öi legilor ├«n vigoare.

Nu ave╚Ťi voie s─â utiliza╚Ťi Site-ul ├«n orice mod care ar putea deteriora, dezactiva,supra├«nc─ârca sau afecta Site-ul sau a interfera cu utilizarea de c─âtre orice alt─â persoan─â fizic─â sau juridic─â.

Nu ave╚Ťi voie s─â ob╚Ťine╚Ťi sau s─â ├«ncerca╚Ťi s─â ob╚Ťine╚Ťi informa╚Ťii prin mijloace care nu sunt puse ├«n mod inten╚Ťionat la dispozi╚Ťie sau prev─âzute prin intermediul Site-ului.

Tot con╚Ťinutul inclus pe Site, cum ar fi text, grafic─â, logo-uri, imagini, precum ╚Öicompilarea acestora sau orice software folosit de Site, este proprietatea Companieisau a furnizorilor s─âi, cu excep╚Ťia anun╚Ťurilor postate de c─âtre Utilizatori ╚Öi sunt protejate de dreptul de autor ╚Öi a altor legi care protejeaz─â proprietatea intelectual─â ╚Öi drepturile de proprietate. Sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi toate drepturile de autor, notific─âri, legende sau alte restric╚Ťii con╚Ťinute ├«n orice astfel de con╚Ťinut ╚Öi nu ve╚Ťi aduce modific─âri ale acestora.

6. SERVICII DE COMUNICARE

Site-ul poate con╚Ťine date ╚Öi informa╚Ťii personale, precum ╚Öi servicii de tip zone de chat, grupuri de stiri, pagini web personale ╚Öi/sau alte facilit─â╚Ťi de mesaje sau de comunicare concepute pentru a v─â permite s─â comunica╚Ťi cu un alt Utilizator, cu ungrup sau cu publicul larg (servicii denumite ÔÇťSERVICII DE COMUNICAREÔÇŁ).

Sunte╚Ťi de acord s─â utiliza╚Ťi Serviciile de Comunicare doar pentru a comunica, aposta, a trimite ╚Öi a primi informa╚Ťii, mesaje, materiale care sunt adecvate ╚Öi legate de con╚Ťinutul Site-ului ╚Öi/sau a Utilizatorului sau a grupului respectiv.

Cu titul de exemplu ╚Öi nu ca o limitare, sunte╚Ťi de acord ca atunci c├ónd utiliza╚Ťiun Serviciu de Comunicare:
a) nu ve╚Ťi def─âima, abuza, h─âr╚Ťui, urm─âri, amenin╚Ťa sau orice altceva care ├«ncalc─â drepturile legale (cum ar fi inclusiv drepturile de confiden╚Ťialitate ╚Öi depublicitate) ale altor persoane;
b) nu ve╚Ťi publica, posta, ├«nc─ârca, distribui orice nepotrivit, profan, def─âim─âtor, care ├«ncalc─â drepturi, obscen, indecent sau ilegal;
c) nu ve╚Ťi ├«nc─ârca imagini, software, alt tip de fi╚Öiere care sunt protejate de legile de proprietate intelectual─â sau de publicitate, cu excep╚Ťia cazului ├«n carede╚Ťine╚Ťi sau controla╚Ťi drepturile acestora sau a╚Ťi primit toate aprob─ârilenecesare;
d) nu ve╚Ťi inc─ârca fi╚Öiere care con╚Ťin viru╚Öi, fi╚Öiere corupte sau orice alt software sau program similar care pot afecta func╚Ťionalitatea calculatorului sau device- ului folosit de orice alt─â persoan─â, sau func╚Ťionarea Site-ului;
e) nu ve╚Ťi ├«nc─âlca orice cod de conduit─â care poate fi aplicat pentru orice Serviciude Comunicare;
f) nu ve╚Ťi colecta informa╚Ťii despre alte persoane, inclusiv adrese de email, numere de telefon f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul acestora;
g) nu ve╚Ťi face orice alt lucru care ├«ncalc─â legile sau reglement─ârile ├«n vigoare.

7. PREVEDERI FINALE

Compania nu are nici o obliga╚Ťie de a monitoriza orice con╚Ťinut al oric─ârui Serviciu de Comunicare. Cu toate acestea, ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a revizui con╚Ťinutul din cadrul oric─ârui Serviciu de Comunicare ╚Öi de a modifica, edita, elimina orice parte din con╚Ťinut sau ├«n totalitate con╚Ťinutul. Compania ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a rezilia/elimina/opriaccesul la oricare sau la toate Serviciile oferite, precum ╚Öi la Serviciile de Comunicare, ├«n orice moment, f─âr─â notificare.

Compania ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â dezv─âluie ├«n orice moment, orice informa╚Ťiinecesare pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau solicitare guvernamental─â, sau pentru a edita, a refuza postarea sau de a elimina orice informa╚Ťii sau materiale, ├«n totalitate sau par╚Ťial.

Prin postarea, ├«nc─ârcarea, introducerea sau furnizarea oric─âror informa╚Ťii ╚Öi materiale acorda╚Ťi Companiei ╚Öi partenerilor s─âi dreptul de a le utiliza inclusiv, f─âr─â a se limita la: copia, distribui, transmite, afi╚Öa public, reproduce, edita, traduce ╚Öireformata.

Compania își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a pune capăt accesului la Site și/sau serviciile conexe sau orice parte a acestuia, în orice moment, fără notificare. În măsura maximă permisă de lege, acest acord este guvernat de legile din România.

Prin publicarea unui anun╚Ť pe Site, Utilizatorul este de acord ├«n totalitate cu prevederile acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii de utilizare ai Site-ului. Utilizatorul ├«╚Öi asum─â ├«ntreaga responsabilitate pentru con╚Ťinutul publicat pe Site.

Compania nu r─âspunde pentru veridicitatea datelor oric─ârui anun╚Ť de pe acest site. Aceast─â r─âspundere o poart─â ├«n totalitate Utilizatorul care posteaz─â orice informa╚Ťie peSite sau prin intermediul altor Servicii oferite de Companie. Introducerea de dateeronate ├«n detaliile anun╚Ťului sau ale contului sau folosind orice Serviciul de Comunicare poate duce la ╚Ötergerea acestor date sau la blocarea contuluiUtilizatorului respectiv.

Este interzis─â postarea de date sau informa╚Ťii cu context ireal, care nu e concret sau care nu reprezint─â obiectul anun╚Ťului. Compania ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ╚Öterge orice anun╚Ť f─âr─â nici o avertizare dac─â acesta ├«ncalc─â Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile acestui Site.

Orice persoan─â care acceseaz─â Site-ul ╚Öi/sau care ofer─â date/informa╚Ťii cu caracter personal folosind orice mijloace puse la dispozi╚Ťie de Site, este de acord cu prelucrarea de c─âtre Companie a datelor cu caracter personal ale acesteia. Datele cucaracter personal colectate ╚Öi procesate de c─âtre Companie prin intermediul Site-ului vor fi utilizate pentru oferirea Serviciilor Site-ului precum ╚Öi ├«n alte scopuri cum ar fi, f─âr─â a se limita la: marketing, studii de pia╚Ť─â sau alte activit─â╚Ťi permise de lege.

Pentru informa╚Ťiile privind relucrarea datelor cu caracter personal vizita╚Ťi pagina cu┬á Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru informa╚Ťiile privind cookie-urile vizita╚Ťi pagina cu┬áPolitica de cookies,transmi╚Ť─âtoare ╚Öi alte tehnologii similare.