Primele imagini cu bărbatul care înteapă femei cu un ac în Capitală

Primele imagini cu bărbatul care înteapă femei cu un ac în Capitală

Un bărbat care se plimbă pe trotinetă a creat panică în Capitală, după ce a întepat mai multe femei chiar în centrul Bucureștiului.

Poliția din București este în alertă, după ce un bărbat pe trotinetă a înțepat cu un ac mai multe femei pe Calea Victoriei. Agresorul nu a fost prins nici la această oră. Un bărbat pe trotinetă a înțepat miercuri seară cel puțin două femei pe Calea Victoriei, în București. Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi înțepat femeile în sân.

Au apărut primele imagini cu bărbatul care înteapă cu un ac femeile din Capitală. Agresorul a fost surprins de o cameră din zona unde s-au petrecut atacurile. Pe filmare se observă cum bărbatul se plimbă cu trotineta. Dacă îl recunoașteți, vă rugăm contactați de urgență poliția.

Una dintre victime a fost transportată la spital Bărbatul pe trotinetă le-ar fi înțepat pe cele două, prima victimă se afla pe Calea Victoriei, iar a doua pe bvd. I.C. Brătianu. Femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. ”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

One thought on “Primele imagini cu bărbatul care înteapă femei cu un ac în Capitală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.