Politistii din Vaslui au trecut pe langa cadavrul unei femei pe care tocmai o ucisese sotul ei. Corpul a fost gasit de rude cateva ore mai tarziu

Politistii din Vaslui au trecut pe langa cadavrul unei femei pe care tocmai o ucisese sotul ei. Corpul a fost gasit de rude cateva ore mai tarziu

Un echipaj de politie chemat sa cerceteze moartea unui barbat gasit spanzurat in localitatea vasluiana Cepesti nu a observat ca in aceeasi curte se afla cadavrul unei femei, sotia celui spanzurat. Trupul femeii a fost gasit sase ore mai tarziu de rude.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, miercuri, 27 iulie, ora ora 12.25 Politia municipiului Barlad a fost anuntata ca un barbat de 40 de ani din localitatea Cepesti, comuna Bogdanita, a fost gasit spanzurat in curtea locuintei.

Descoperirea a fost facuta de fiul barbatului, un copil de 5 ani. Acesta si-a alertat fratele mai mare, un baiat de 9 ani, care a taiat funia, apoi a anuntat vecinii.

La fata locului, s-a deplasat un echipaj de politie Sectia 3 Rurala Barlad si un echipaj SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea barbatului, declarand decesul. Cadavrul a fost ridicat si transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei.

Crezand ca au de-a face cu o ”banala” sinucidere, politistii nu au extins cercetarile la fata locului. Nu li s-a parut suspect ca sotia celui spanzurat nu se afla in gospodarie. S-au gandit ca este plecata de acasa. Politistii au plecat de la locul sinuciderii, intocmind un dosar penal pentru ucidere din culpa, formularea clasica in astfel de cazuri.

Cadavrul femeii ucise, gasit la sase ore dupa plecarea politistilor

Sase ore mai tarziu, Politia Municipiului Barlad a fost din nou sesizata. In gospodaria barbatului spanzurat rudele au gasit si cadavrul sotiei acestuia.

Trupul femeii de 30 de ani prezenta urme de violenta la nivelul capului si a fost gasit intr-o anexa din curte de o cumnata care cauta hrana pentru pasarile din curte.

Abia dupa a doua solicitare la fata locului a fost trimis un echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui pentru a efectua cercetari extinse la fata locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.