Polițiști bătuți în Botoșani

Polițiști bătuți în Botoșani

În cursul nopții de marți spre miercuri, doi agenți de poliție de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani au fost atacați violent de un grup format din patru bărbați, imediat după ce au părăsit un restaurant din orașul Botoșani. Victimele, în vârstă de 26 și 39 de ani, au suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Agresorii, cu vârste cuprinse între 34 și 46 de ani, au fost capturați și reținuți de forțele de poliție.

 

Conform comunicatului emis de IPJ Botoșani și citat de Libertatea, incidentul a avut loc pe strada Cuza Vodă din municipiu, în jurul orei 23:00. Conflictul a izbucnit inițial în interiorul unui restaurant, unde polițiștii au avut un schimb verbal tensionat cu mai mulți tineri. Situația a escaladat la ieșirea din local, unde agresorii i-au lovit cu pumnii și picioarele pe polițiști. Martorii au surprins scenele violente într-o înregistrare video, ulterior publicată de site-ul local Botoșăneanul.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu, a declarat că cei patru bărbați au provocat tulburări în ordinea și liniștea publică, stârnind indignarea cetățenilor. Cercetările au relevat că incidentul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, iar agresorii au fost acuzați de lovirea a două persoane, provocându-le leziuni fizice.

 

Autoritățile au reușit să rețină agresorii, iar aceștia vor fi supuși procedurilor legale. În contextul acestui eveniment, se pune sub semnul întrebării siguranța personalului de poliție și necesitatea unor măsuri sporite pentru prevenirea violenței îndreptate împotriva forțelor de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.