Poliţist din Craiova, in arest pentru trafic de droguri

Poliţist din Craiova, in arest pentru trafic de droguri

Tribunalul Dolj a dispus prelungirea mandatelor de arestare emise ├«n iunie 2022, pe numele a doi inculpa┼úi acuza┼úi de trafic de droguri de mare risc. Cei doi au fost prin┼či ├«n flagrant ├«n timp ce vindeau cocain─â unor consumatori din Craiova. Unul dintre inculpa┼úi ar fi un poli┼úist de la rutier─â, care se afla ├«n concediu la data faptei.

Potrivit anchetatorilor, cei doi inculpa┼úi au fost prin┼či ├«n flagrant pe 21 iunie, ├«n timp ce vindeau c├óteva doze de cocain─â.

ÔÇ×La data de 21 iunie 2022, procurorii DIICOT ÔÇô Serviciul Teritorial Craiova, ├«mpreun─â cu ofi╚Ťeri din cadrul Brig─âzii de Combatere a Criminalit─â┼úii Organizate Craiova, i-au prins ├«n flagrant pe cei doi inculpa╚Ťi dup─â ce au v├óndut ┼čapte doze de cocain─â ├«n schimbul sumei de 3.500 de lei.

Ulterior, ├«n cauz─â au fost puse ├«n executare trei mandate de perchezi┼úie domiciliar─â pe raza jude╚Ťului Dolj, ├«n urma c─ârora au fost descoperite ┼či ridicate 20 de doze de cocain─â, dou─â pistoale ╚Öi muni╚Ťie, dou─â telefoane mobile ╚Öi o farfurie cu urme de cocain─âÔÇŁ,┬áau precizat oamenii legii.

De asemenea, ├«n unul dintre autoturismele folosite de inculpa╚Ťi, au fost descoperite alte dou─â doze de cocain─â.

Judecaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT au stabilit c─â cei doi b─ârba┼úi, ├«ncep├ónd cu anul 2021, au v├óndut cocain─â cu 500 de lei gramul. Clien┼úi erau consumatori de droguri din Craiova. Pe 22 iunie, cei doi inculpa┼úi┬áau fost aresta┼úi preventiv┬ápentru trafic de droguri de mare risc. Mandatele de arestare au fost emise de Tribunalul Dolj. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre inculpa┼úi ar fi un poli┼úist de la rutier─â, care se afla ├«n concediu pentru cre┼čterea copilului la data faptei.

Luni, pe 30 ianuarie, judec─âtorii de la Tribunalul Dolj au dispus men┼úinerea m─âsurii arestului preventiv fa┼ú─â de cei doi inculpa┼úi. Instan┼úa a respins cererile formulate de inculpa┼úi, de ├«nlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.┬á Hot─âr├órea Tribunalului Dolj nu este definitiv─â ┼či a fost contestat─â de cei doi b─ârba┼úi la Curtea de Apel Craiova.

În septembrie, anul trecut, inculpaţii au fost deferiţi justiţiei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 27 februarie.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *