Pistoale vechi, aduse din Anglia, pitite prin casă de un bărbat din Hunedoara.

Pistoale vechi, aduse din Anglia, pitite prin casă de un bărbat din Hunedoara.

Luni, în urma unei percheziții efectuate de polițiști din cadrul IPJ Hunedoara în locuința unui bărbat din localitatea Geoagiu, au fost descoperite două pistoale vechi aduse din Anglia.

Potrivit Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cele două arme letale cu încărcare pe la gura țevii erau deținute ilegal de către persoana percheziționată, un bărbat în vârstă de 52 de ani.

În prezent, polițiștii continuă cercetările în acest caz într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Descoperirea acestor arme letale aduse din străinătate reprezintă un avertisment clar pentru cei care dețin astfel de obiecte fără a avea autorizațiile necesare.

IPJ Hunedoara face apel la cetățeni să respecte reglementările în vigoare privind deținerea și folosirea armelor și munițiilor, pentru a evita astfel de situații ilegale care pot pune în pericol viața și siguranța publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.