Percheziții în România și Ungaria

Percheziții în România și Ungaria

Procurorii au efectuat 41 de percheziții în România și Ungaria, într-o anchetă privind vânzarea ilegală de detergenți contrafăcuți, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba.

În urma efectuării perchezițiilor la domiciliu, autoritățile au descoperit o operațiune clandestină de producție și ambalare a detergenților lichizi, care includea și etichetarea ilegală a acestora cu mărci înregistrate.

În plus față de instalația de îmbuteliere, au fost găsite bidoane goale și cantități semnificative de detergenți în variate forme: 9.370 litri de detergent lichid ambalat în bidoane de 5 litri, cu mărci premium, susceptibili de a fi contrafăcuți, și 98.782 litri de detergent lichid brut, stocați în containere de 1.000 litri.

Valoarea totală a produselor contrafăcute a fost estimată la 856.000 de lei. În cadrul operațiunii, au fost confiscate și sume de bani în valoare de 1000 de euro și 51.525 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.