Percheziții în Oltenia! Traficanții de droguri, arestați

Percheziții în Oltenia! Traficanții de droguri, arestați

Operațiunea Poliției: Capturarea Traficanților de Droguri din Dolj și Mehedinți

Într-o operațiune de amploare desfășurată în județele Dolj și Mehedinți, forțele de ordine au declanșat 11 percheziții pentru a zdrobi o rețea de traficanți de droguri. Agenții au reușit să rețină 7 suspecți, învinuiți de distribuirea sistematică a substanțelor interzise, inclusiv canabis, cocaină și ecstasy, către consumatori din regiune.

„De asemenea, în cursul zilei de 21 februarie 2024, patru dintre bănuiți au fost depistați în flagrant delict, imediat după ce ar fi vândut canabis, pentru 2.000 de lei. În urma celor 11 percheziții domiciliare efectuate, la aceeași dată, în cele două județe, au fost ridicate cantități de canabis, MDMA (ecstasy) și cocaină, grindere, cântare electronice, obiecte purtând urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă”

Potrivit comunicatului emis de Poliția Română, operațiunea a fost coordonată de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova. Suspecții sunt acuzați de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată.

Acest demers investigativ a avut la bază o perioadă de monitorizare și documentare a activității infracționale a grupării, care a condus la identificarea și reținerea membrilor acesteia. Mai mult, în urma investigațiilor, autoritățile au descoperit că aceștia acționau în mod repetat, comercializând droguri de risc și de mare risc către consumatorii din regiunea Dolj și Mehedinți.

O parte dintre suspecți au fost surprinși în flagrant delict, în timp ce vindeau aproximativ 300 de grame de canabis, contra sumei de 2.000 de lei. Perchezițiile domiciliare efectuate au dus la descoperirea și confiscarea unor cantități semnificative de droguri, precum și a diverselor echipamente folosite în procesul de trafic ilegal.

În contextul acestei acțiuni, șapte persoane au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce investigațiile continuă pentru celelalte cazuri. Autoritățile subliniază importanța combaterii traficului de droguri și reafirmă angajamentul lor ferm în asigurarea siguranței și protecției cetățenilor.

Această operațiune reprezintă o dovadă clară a determinării forțelor de ordine de a eradica fenomenul traficului de droguri și de a aduce în fața justiției pe cei care încalcă legea și pun în pericol sănătatea și siguranța comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.