Nunta George Simion! Acesta a publica data la care se face nunta.

Nunta George Simion! Acesta a publica data la care se face nunta.

Liderul AUR, George Simion, a anuntat sambata dimineata data la care a decis sa faca nunta.

Este vorba despre 27 august. Politicianul îi invită pe toți românii să se bucure de el la marele eveniment nunta Geroge Simion , însă pune și o condiție.

Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!” , este mesajul transmis de George Simion, pe pagina sa de socializare. 

“Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a precizat acesta.

Ulterior, George Simion a oferit mai multe detalii legate de locul în care va avea loc fericitul eveniment.

Anunțul liderului AUR a fost primit cu entuziasm de susținătorii săi – în scurt timp postarea a fost apreciată de aproape 3.000 de internauți și a fost distribuită de peste 260 de ori.

Vrei sa participi la nunta anului ? mai jos aveti link-ul pentru a rezerva loc ! ↓

Salut, sâmbătă pe 27 august, voi participa la nunta lui George Simion, la Oveselu, județul Vâlcea. Te invit să vii alături de mine accesând linkul: https://mc.ht/s/0TgHhAQ

Stiri.blog va ofera link-ul spre invitatii ↓

INVITATIE NUNTA SIMION

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.