Momentul în care două avioane de luptă Su-27 Flanker ucrainene bombardează Insula Snake, ocupată de Rusia, provocând două explozii secundare majore

Momentul în care două avioane de luptă Su-27 Flanker ucrainene bombardează Insula Snake, ocupată de Rusia, provocând două explozii secundare majore

Două avioane Suhoi Su-27 ale aviației ucrainene au atacat Insula Șerpilor din Marea Neagră. Avioanele au atacat la joasă altitudine și au bombardat mai multe ținte de pe insulă. Imaginile raidului, filmate de o dronă Bayraktar, au fost postate duminică pe rețelele de socializare.

Videoclipul arată cum avioanele ucrainene atacă la joasă altitudine, lansează bombe și apoi lansează capcane termice (rachete / rachete de rachete folosite pentru a păcăli sistemele antiaeriene).

Raid al aviaţiei ucrainene asupra Insulei Şerpilor.

Raidul îndrăzneț a părut să lovească direct complexul principal al insulei și clădirile de deasupra digului.

După loviturile inițiale, par să existe cel puțin două explozii secundare majore, ceea ce ar putea însemna că bombele au lovit o zonă cu muniție sau combustibil, a raportat The Drive.

Atacul îndrăzneț vine după ce Ucraina a susținut că o dronă TB2 a distrus nava rusă de debarcare pe insulă.

Sâmbătă, Ucraina a arătat un videoclip în care se pretinde că este o dronă militară lovită de o navă rusă de aterizare care furnizează un sistem de rachete antiaeriene TOR către Insula Serpilor.

Filmările par să arate distrugerea unei nave mari de aterizare de tip Serna într-un atac aerian.

„Unitățile inamice rămase pe Insula Șerpilor rămân fără acoperire aeriană și vor fi distruse și arse ca gândacii sau lăcustele”, a declarat oficialul ucrainean Anton Gerașcenko.

Alte rapoarte au spus că nava de aterizare a fost lovită de o dronă militară ucraineană Bayraktar TB2.

Nu se observă nicio activitate sau reacție a apărării aeriene a insulei. În ultimele zile, ucrainenii au lansat mai multe înregistrări cu drone Bayraktar care lovesc diverse ținte de pe Insula Șerpilor, inclusiv sisteme antiaeriene.

În alte imagini, despre care ucrainenii susțin că sunt făcute și pe Insula Șerpilor, o dronă Bayraktar lovește și distruge un elicopter rusesc exact când trupele ruse se îmbarcă în avion, gata să decoleze.

One thought on “Momentul în care două avioane de luptă Su-27 Flanker ucrainene bombardează Insula Snake, ocupată de Rusia, provocând două explozii secundare majore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.