JALE ÎN SPITALE. CUM ARATĂ MESELE BOLNAVILOR DIN ROMÂNIA: „BINE CĂ A AVUT SALAM! LA MINE ASTEA AU FOST FELURILE”

JALE ÎN SPITALE. CUM ARATĂ MESELE BOLNAVILOR DIN ROMÂNIA: „BINE CĂ A AVUT SALAM! LA MINE ASTEA AU FOST FELURILE”

Nu mai este o supriză pentru nimeni că situația din majoritatea spitalelor din România lasă mult de dorit. Condițiile sunt precare, iar mizeria și aglomerația din salone sunt la ordine zilei.

Mai mult, uneori cei care intră să se trateze de o afecțiune, ies suferind de o alta. Pe lângă toate acestea nici atunci când vine vorba despre meniul bolnavilor lucrurile nu sunt mai roz.

Situația din spitalele din România pare că este departe de a intra pe un făgaș cel puțin normal. Românii sunt revoltați de condițiile din unitățile medicale, dar și de mâncarea pe care pacienții o primesc. Postarea unui bărbat a stârnit revoltă în mediul online.

Acesta a distribuit pe rețelele sociale o fotografie cu meniul pe care îl primește o proaspătă mămică.

Mai exact, după o naștere extenuantă, femeia a primit de mâncare doar trei felii de salam, nu foarte apetisante, acompaniate de o bucățică minusculă de unt și un recipient la fel de mic cu gem.  „Asta dați voi de mâncare în spital unei mame care trebuie să hrănească un nou-născut ??? Am prea mulți copii și persoane mai în vârsta în lista de prieteni ca aș înjura teribil!!! Să vă fie Rușine!!!!!”, este mesajul de care bărbatul a însoțit fotografia cu realitatea dură din spitale.

„Bine că a avut salam”

Postarea bărbatului a stârnit revoltă în mediul online și a atras numeroase reacții. Imediat o altă pacientă, a unui alt spital a răspuns și le-a prezentat tuturor meniul pe care ea l-a avut în patru zile de spitalizare. Aceasta a făcut haz de necaz și a subliniat faptul că măcar proaspăta mămică a primit salam spre deosebire de ea.

„Măcar a avut salam. La mine astea au fost mesele în patru zile de spitalizare”, a replicat pacienta.

Aceste imagini i-au revoltat pe majoritatea inetrnauților, iar comentariile negative au curs pe rețelele sociale.

„Ce țară, ce hoți. Dacă ai vedea facturile alea te ia mintea la cât costă pe hârtie un meniu de genul”, a spus unul dintre inetranuți.

„Este o bătaie de joc pe banii noștri. E bine că măcar au primit și asta. Eu în urmă cu un an am fost ținut fără mâncare o zi întreagă”, a replicat un altul.

„Orice să ți se întâmple, numai în spital să nu ajungi. Nu există un loc mai rău și la închisoare e mai bine”, a mai spus un altul.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.