Interventie rapida terminata cu succes la Zatareni, judetul Valcea

Interventie rapida terminata cu succes la Zatareni, judetul Valcea

O interven╚Ťie rapid─â ╚Öi de succes a colegilor no╚Ötri din Z─âtreni, jude╚Ťul V├ólcea, pentru care ├«i felicit─âm! Scrie Politia Romana pe facebook intr-o postare.

Printr-un apel la 112, o femeie a anun╚Ťat c─â ├«n apropierea locuin╚Ťei sale se afl─â un incendiu ├«n desf─â╚Öurare, care se extinde foarte repede.

Cei care au intervenit sunt agent D. Eduard ╚Öi agent N. Mihaela, poli╚Ťi╚Öti din cadrul Sec╚Ťiei 11 Poli╚Ťie Z─âtreni, ├«mpreun─â cu elevii M. Marius ╚Öi M. Marina, ambii de la ╚ścoala de Agen╚Ťi de Poli╚Ťie ÔÇ×Vasile Lasc─ârÔÇŁ C├ómpina acestea fiind ajutati si de efective de jandarmi de la Craiova aflati in misiune pe raza Sec╚Ťiei 11 Politie Zatareni care au reu╚Öit s─â sting─â incendiul de vegeta╚Ťie, f─âr─â ca acesta s─â ajung─â la casele oamenilor.Aceea╚Öi echip─â a g─âsit, cu o zi ├«nainte, un c├óine, rasa labrador, care disp─âruse de acas─â.

Dup─â o s─âpt─âm├ón─â de la dispari╚Ťie, proprietarii au sesizat politia.

A doua zi dup─â sesizare, ace╚Ötia au fost pl─âcut surprin╚Öi de prezen╚Ťa colegilor no╚Ötri. G─âsiser─â c├óinele, care r─ât─âcea la vreo 10 km distan╚Ť─â de cas─â.

Sursa: Facebook

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de navigare mai bun─â. Navig├ónd pe acest site web, sunte╚Ťi de acord cu utilizarea noastr─â de cookie-uri.