Craiovean, reţinut după ce a incendiat un autoturism

Craiovean, reţinut după ce a incendiat un autoturism

Un tânăr craiovean a fost reţinut, aseară, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere (prin incendiere).

În dimineaţa zilei de 9 septembrie, ora 2.56, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi că, pe strada A.I. Cuza a izbucnit un incendiu la un autoturism. Flăcările s-au propagat şi la un al doilea autoturism, parcat în apropiere.

În urma cercetărilor s-a stabilit că a fost o acţiune intenţionată. Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova şi Biroului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activității investigativ-operative pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Ieri dimineaţă, poliţiştii au executat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova. Acesta, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la audieri.

În urma audierilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, şi introdus în arestul IPJ Dolj.
În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.