Guess Who a fost prins drogat la volan

Guess Who a fost prins drogat la volan

Polițiștii de la Circulaţie au oprit miercuri un șofer în vârstă de 37 de ani, care, după ce a fost testat cu aparatul DrugTest, a reieșit că a consumat cocaină.

Surse din anchetă susţin că artistul Guess Who a fost testat cu aparatul Drugtest şi ieşit pozitiv la cocaină.

Ulterior, cântărețul Guess Who a fost dus la sediul INML.

După recoltarea probelor, artistul va trebui să meargă la brigada rutieră.

“La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.