Fiica risipitoare a generalului din Brașov – Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu cocaină

Fiica risipitoare a generalului din Brașov – Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu cocaină

Un nou scandal zguduie instituțiile de aplicare a legii în România, de data aceasta având ca protagonistă o angajată a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Andreea Cătălina Bumbac, tânăra jandarmeriță, a fost descoperită într-un taxi la București, transportând plicuri suspecte conținând un praf alb.

Incidentul a avut loc în timp ce Bumbac se întorcea de la o petrecere organizată la Palatul Bragadiru. Mașina în care se afla a fost oprită de polițiști, iar în urma percheziției, au fost găsite cel puțin șase plicuri suspecte în posesia ei. Potrivit surselor, alături de plicuri, în poșetă se afla și o hârtie rulată, obișnuită în consumul de stupefiante.

Încercând să scape de control, Bumbac a pretins că este purtător de cuvânt al departamentului pentru care lucrează și că plicurile îi aparțin unei prietene. Însă, aceste afirmații nu au convins autoritățile, iar situația ei a devenit și mai tulbure odată cu dezvăluirile ulterioare.

Andreea Bumbac, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție în 2022, lucra la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei de aproximativ un an. În perioada august-septembrie 2023, Bumbac a îndeplinit funcția de purtător de cuvânt al unității.

Surse din cadrul Jandarmeriei susțin că tânăra avea un comportament problematic de ceva timp și ducea o viață extravagantă, cu călătorii în destinații de lux, inclusiv pe Coasta de Azur. Mai mult, unele voci afirmă că ar fi activat și în domeniul escortei de lux. Se spune că tânăra a fost introdusă în Jandarmerie de către tatăl ei, un ofițer în Armată.

Odată ce cazul a devenit public, Bumbac și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a solicitat un concediu de odihnă.

Tatăl ei, Marius Bumbac, este șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni din județul Brașov, care găzduiește Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale (SAFOS) “Burebista”. Instituția este parte a Ministerului Apărării Naționale și este dedicată pregătirii și perfecționării forțelor pentru operații speciale.

Potrivit declarațiilor de avere, familia Bumbac deține proprietăți în Craiova și au anumite active financiare și credite bancare. Salariul anual al lui Marius Bumbac ca șef de stat major însumează 121.505 lei, iar soția sa încasează un venit anual de 24.000 lei ca casieră într-un magazin din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.