Doctori mai sexi si zambitori

Doctori mai sexi si zambitori

La Craiova, a fost prezentată o colectie de uniforme medicale vesele si adaptate pandemiei

  • La Craiova, a fost prezentată o colecţie de uniforme medicale vesele şi adaptate pandemiei
  • Modelele au defilat pe podium în costum medical, după ce au dezbrăcat cea mai nouă colecţie haute couture a lui Botezatu
  • O uniforma medicală costă peste 250 de lei

Medicii nu te mai întampina în uniformele albe care-ţi dau fiori reci.

De acum, vor purta costume în culori vesele şi chiar cu dovleci, pisicuţe sau văcuţe imprimate pe bluze. Dacă ajungi cumva în zona covid, uniformele sexi vor fi, însă acoperite de echipamentul de protecţie binecunoscut deja.

Noile uniforme medicale au fost prezentate la Craiova, în timpul unei prezentări de modă la care au participat şi mai mulţi medici. Mihaela Popescu este unul dintre ei.

Pentru că nu prea are când să poarte alte haine, vrea o uniformă care să atragă privirile pacienţilor.

Dana este profesor, dar uniformele medicale i-au atras atenţia şi…chiar invidia. Ar vrea ca şi dascălii să aibă asemenea uniforme. Între timp, speră ca medicii şi asistenţii să fie mai binevoitori în noile costume.

“ Este pentru prima dată la un festival de modă, prezentă o colecţie de echipamente medicale, uniforme medicale. Ele sunt fabricate din diferite ţesături. Unele ţesături sunt foarte rezistente, cu fibră de cocos. Foarte rezistente la transpiraţie, la lucru intens, ceea ce-i ajută pe medici în perioada asta.”, spune Daniel directorul comercial al unei firme de produse medicale.

“ Beneficiem de o colecţie medicală care să ne dea plăcere să o purtăm, să ne dea confort şi nouă, şi pacientului bucuria că medicul este unul frumos.”, a declarat Mihaela Popescu – medic.

“ În momentul în care modelele au defilat, mă gândeam, împreună cu care sunt în seara asta, ce frumos e când medicii ştiu să zâmbească şi cred că ar înveseli pacienţii cu culorile pe care le-ar vedea îmbrăcate.”, a declarat Dana C. – spectator.

One thought on “Doctori mai sexi si zambitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.