Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. S-a fotografiat la piscină

Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. S-a fotografiat la piscină

Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie. Doina Teodoru și juratul de la Chefi la cuțite trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni, ba chiar au participat împreună în America Express. Cei doi s-au întors în țară de puțin timp și au ales să se relaxeze nu oriunde, ci la piscină.

Emisiunea America Express se va difuza din toamnă pe postul Antena 1. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt una dintre echipele care au participat în aventura vieții lor și care s-au și întors în țară. Cuplul a decis să se relaxeze într-o binemeritată vacanță, după toate probele dificile prin care a trecut în celebrul reality show.

Se iubesc de o jumătate de an și nu ezită să se afișeze împreună pe rețelele sociale. Juratul de la Chefi la cuțite și-a răsfățat iubita și a adus-o la piscină. Șatena a postat, ulterior, o poză în care apare în costum baie și ține în palmă o broscuță.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a postat prima imagine după ce a revenit în țară, alături de partenerul ei. Cuplul a participat în emisiunea America Express, care se va difuza din toamnă, la Antena 1. De curând, fosta câștigătoare a sezonului trei de la iUmor s-a afișat într-un costum de baie, relaxându-se la piscină. În palmă, vedeta ține o broscuță, în timp ce fotografia a adunat câteva mii de aprecieri și zeci de comentarii.

Cătălin Scărlătescu a amânat deschiderea restaurantului care îi poartă numele abia după terminarea filmărilor pentru America Express, expediție care se desfășoară prin Mexic, Guatemala și Columbia. El a întâmpinat dificultăți cu obținerea unei autorizații pentru deschiderea localului.

Cătălin Scărlătescu ne-a spus că în meniu se vor regăsi preparate delicioase pentru vegani. Ideea îi aparține iubitei lui, actrița Doina Teodoru, care a renunțat de ceva timp la carne. ‘Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea’, a declarat, pentru VIVA!, chef Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.