Criminalii din Sibiu : Au fost identificați ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Criminalii din Sibiu : Au fost identificați ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Cine sunt recidiviștii “Olteanu”, “Pușcărie” și Ghiță

Asasinii milionarului Adrian Kreiner au fost identificaţi. Toţi trei sunt din Dolj şi au antecedente penale: tâlhării şi jafuri de milioane, trase chiar la indigo cu cel din Sibiu. Niciunul dintre ei nu mai este în ţară. Cel mai probabil, spun procurorii, au fugit în Germania şi Belgia. Ultimul dintre ei, fostul boxer, a plecat din ţară la începutul acestei săptămâni, când pe urmele lui era deja, de multe zile, o armată de poliţişti.

La aproape două săptămâni de la moartea lui Adrian Kreiner şi după o gafă uriaşă, în care au confundat un om nevinovat cu un criminal, anchetatorii ştiu acum cine sunt cei trei asasini. Numele lor apare pe portalul instanţei care judecă cererea procuorilor pentru eliberarea mandatelor de arestare în lipsă.

Toţi suspecții sunt din Dolj și recidiviști. Au în spate de la tâlhării la jafuri de milioane

  • Cristi Popovici, reporter Observator: În momentul atacului din vilă, omul de afaceri Adrian Kreiner s-a luptat pentru viața lui cu criminalii. A reușit să-i zgârie și le smulgă fire de păr. Aceste probe biologice au dus la identificarea ADN-ului tuturor celor trei suspecţi.

Primul dintre ei este Cristian Marian Minae, zis “Puşcărie”. A mai stat cinci ani în închisoare tot pentru jaf.

În noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, a dat o spargere de un milion de lei în casa unui om de afaceri din comuna Galicea Mare, Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.