Cătălin Botezatu a ajuns, pentru prima dată în viață, în Vama Veche: „Parcă nu ești în România, e ceva…”

Cătălin Botezatu a ajuns, pentru prima dată în viață, în Vama Veche: „Parcă nu ești în România, e ceva…”

Cătălin Botezatu a ajuns, pentru prima dată, în Vama Veche. Celebrul creator de modă a rămas profund impresionat de toată experiența petrecută în stațiunea de pe litoralul românesc. Vedeta regretă că nu a cunoscut zona mai devreme, ci de abia acum, la 55 de ani, și le recomandă tuturor, indiferent de statutul social, să viziteze măcar o dată Vama Veche.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri atât de la noi, cât și pe plan internațional. Are parte de faimă și de bani, astfel că-și petrece vacanțele în lux, oricând are timp sau în deplasările pentru prezentări și show-uri de modă. De data asta, vedeta a ajuns într-un loc total neașteptat, chiar în România, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Cătălin Botezatu regretă că a descoperit Vama Veche atât de târziu, la vârsta de 55 de ani. Totodată, le recomandă tuturor, indiferent de statutul social, să încerce cel puțin o dată acea experiență de pe litoralul românesc.

One thought on “Cătălin Botezatu a ajuns, pentru prima dată în viață, în Vama Veche: „Parcă nu ești în România, e ceva…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *