Cât ar fi plătit Dan Diaconescu pentru a face sex cu minore. Două gemene, victimele fostului realizator TV

Cât ar fi plătit Dan Diaconescu pentru a face sex cu minore. Două gemene, victimele fostului realizator TV

Dan Diaconescu, 55 de ani, riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor, după ce ar fi întreținut relații intime cu două minore.

Fostul realizator TV este cercetat “pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată (2 acte materiale)”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Mai exact,în perioada septembrie-noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021, Dan Diaconescu “a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021”. 

Potrivit Parchetului, “faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele din dosar arată că fostul om de televiziune cunoştea vârsta persoanelor vătămate”.

În acest context, “la data de 07.04.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2023, până la data de 06.05.2023, inclusiv”.

Dan Diaconescu a mai fost închis

 

În martie 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru șantaj. El a fost eliberat condiționat în noiembrie 2017.

 

Sursa: StirilePROTV

One thought on “Cât ar fi plătit Dan Diaconescu pentru a face sex cu minore. Două gemene, victimele fostului realizator TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.