Bucuresti : Trei persoane prinse în flagrant în timp ce vindeau droguri de risc

Bucuresti : Trei persoane prinse în flagrant în timp ce vindeau droguri de risc

Trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de ris și mare risc au fost prinse în flgrant în timp ce vindeau droguri în București.

Acțiunea a fost realizată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

Pe 29 februarie și 1 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a trei persoane. Acestea sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de;

  • trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată,
  • trafic de droguri de risc.

Persoanele cercetate au fost prinse în flagrant delict, în două acțiuni succesive, ambele desfășurate în municipiul București.

Două dintre persoanele cercetate au fost prinse imediat după ar fi vândut aproximativ 500 de grame canabis, pentru 13.500 de lei.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. În locuința celor doi au fost descoperite și ridicate:

  • aproximativ 300 de grame de cocaină, cu o valoare de piață de aproximativ 28.000 de euro
  • peste 1,8 kilograme de canabis, cu o valoare de piață de 18.000 de euro,
  • un aparat de vidat electric,
  • un cântar electronic de mare precizie,
  • 9.700 de lei,
  • 650 de euro și 100 de dolari,
  • alte mijloace de probă.

În sarcina cercetaților s-a reținut că, în mod repetat, ar fi deținut și comercializat substanțele interzise, către un număr restrâns de clienți, în cantități cuprinse între 20-40 de grame la o tranzacție.

Acțiunea de pe 1 martie

Pe 1 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a unei persoane. O altă persoană a primit arest la domicili.

Pe 1 martie, a fost prinsă în flagrant delict o altă persoană cercetată, imediat după ce ar fi vândut aproximativ 5 kilograme de canabis, din cantitatea totală de 9,45 kilogramgăsite e. Valoarea de piață este de aproximativ 100.000 de euro. Drogurile au fost găsite în autoturismul cu care se deplasa.

Astăzi, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a celui de al treilea cercetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.