Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Astăzi, a avut loc ceremonia de avansare în grad a ofițerilor și subofițerilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Frații Buzești” Craiova, cu două ofițeri și 21 subofițeri promovați de către col. Cosmin MIREA.

Aceștia au primit noile grade înaintea expirării stagiului minim, în recunoaștere a performanțelor lor în misiuni, îndeplinirea atribuțiilor, pregătirea profesională și comportarea demnă.

Un număr de 102 cadre ale unității au fost distinse cu citări, diplome de merit și mulțumiri, conform regulamentelor militare, în semn de apreciere pentru angajamentul lor zilnic.

Conform prevederilor legale și regulamentelor militare, înaintările în grad pot avea loc înainte de termen, cu ocazia Zilei Armei (3 aprilie) și a Zilei Naționale a României (1 decembrie).

 

Cauți grade jandarmi?

2 thoughts on “Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

  1. Ghete LOWA says:

    Ghetele Lowa reprezintă echilibrul perfect între confort și performanță în explorare. Cu designul lor durabil și tehnologia inovatoare, aceste ghete oferă susținere excelentă în terenuri variate, asigurând o experiență plăcută în timpul aventurilor tale în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.