Au crezut că dau lovitura, dar au furat un seif gol. Trei bărbaţi din Timiş, prinşi de poliţişti când se pregăteau să deschidă “captura”

Au crezut că dau lovitura, dar au furat un seif gol. Trei bărbaţi din Timiş, prinşi de poliţişti când se pregăteau să deschidă “captura”

Au crezut că dau lovitura, dar mare le-a fost mirarea când au aflat că furaseră de fapt un seif gol.

Trei bărbaţi de 36, 40 şi 41 de ani, din judeţul Timiş, care au sustras seiful dintr-un magazin din Capitală, au fost prinşi de poliţişti chiar când se pregăteau să deschidă “captura“, într-o localitate din judeţul Giurgiu.

Cei trei au ajuns în arest preventiv.

Potrivit IPJ Timiş, cei trei bărbaţi se ocupau cu furtul de seifuri.

“Trei bărbaţi în vârstă de 36, 40 şi 41 de ani au fost depistaţi în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăţi comerciale din Sectorul 2, Bucureşti”, a transmis, vineri, IPJ Timiş, într-un comunicat de presă.

Potrivit polițiștilor , în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23:30-00:00, cei trei bărbaţi au scos din funcţiune sistemul de alarmă prin bruierea şi distrugerea acestuia, au pătruns prin efracţie, iar din interiorul unei societăţi comerciale au sustras un seif cu dimensiunile aproximative 60 /40 cm, pe care l-au urcat într-un autovehicul şi au început deplasarea către judeţul Timiş.

Ce au găsit poliţiştii în maşina celor trei “În timp ce aceştia se deplasau către un loc sigur pentru forţarea seifului, respectiv în apropierea localităţii Poiana lui Stânga (judeţul Giurgiu), aceştia au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de poliţiştii Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bucureşti şi predaţi de îndată poliţiştilor de investigaţii criminale din Timiş, care i-au condus la audieri.S-a constat că în interiorul maşinii se aflau mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care şi un aparat de bruiaj unde GSM şi radio, seiful sustras şi două recipiente de motorină”, se mai arată în comunicat.

Vineri, cei trei bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, vineri seară se află în desfăşurare 3 percheziţii domiciliare în municipiul Timişoara, în acelaşi dosar.

 

Sursa: Observator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.