ATENTIE LA ACESTI HOTI ! Targul Municipal Facai.

ATENTIE LA ACESTI HOTI ! Targul Municipal Facai.

O persoana din localitatea Craiova a fost victima unei înșelăciuni la un târg local, când a cumpărat un produs în valoare de 10 lei de la un stand dubios.

Dup─â ce a pl─âtit cu o bancnot─â de 50 de lei, fiind singura pe care o avea la ea, v├ónz─âtorii au refuzat s─â ├«i dea restul. ├Än plus, ace╚Ötia au negat orice obliga╚Ťie de a emite un bon fiscal, pretinz├ónd c─â astfel de tranzac╚Ťii nu pot fi dovedite ├«n lipsa bonului.

T├ón─âra dezam─âgita a avertizat comunitatea, cer├óndu-le oamenilor s─â fie vigilen╚Ťi ╚Öi s─â ├«i recunoasc─â pe ho╚Ťi oriunde ar merge. Ea consider─â c─â acest comportament indic─â o practic─â obi╚Önuit─â a v├ónz─âtorilor, sugestiv─â pentru faptul c─â ace╚Ötia ├«╚Öi ├«ncalc─â ├«n mod repetat obliga╚Ťiile comerciale ╚Öi cunosc procedurile pentru a evita consecin╚Ťele legale.

Standul 53/54/55 a fost identificat drept locul de unde a fost achizi╚Ťionat produsul ├«n╚Öel─âtor, subliniind astfel importan╚Ťa vigilentei ├«n fa╚Ťa astfel de practici neloiale.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de navigare mai bun─â. Navig├ónd pe acest site web, sunte╚Ťi de acord cu utilizarea noastr─â de cookie-uri.