Apartament ocupat abuziv de 4 persoane. Proprietarul, înjunghiat când a încercat să intre pe fereastră.

Apartament ocupat abuziv de 4 persoane. Proprietarul, înjunghiat când a încercat să intre pe fereastră.

Patru persoane care au ocupat abuziv un apartament aflat în renovare într-un bloc din orașul spaniol Cadiz au fost arestate. Când proprietarul a încercat să își recupereze locuința, aceștia l-au atacat cu cuțitul, potrivit La Vanguardia.

Totul s-a întâmplat marți seară. Mai mulți locatari ai blocului au sunat la poliție și l-au anunțat pe proprietar că doi bărbați și două femei au intrat în apartament, profitând de faptul că era în renovare, cu scopul de a-l ocupa abuziv

Proprietarul a venit repede la fața locului înaintea polițiștilor și a decis să își recupereze singur locuința, aflată la primul etaj. Nu a putut intra pe ușă, așa că a luat o scară și a încercat să pătrundă în apartament pe fereastra deschisă.

 

După ce a urcat, însă, a fost atacat cu cuțitul de persoanele care i-au ocupat abuziv casa. Mai mulți martori au filmat lupta. Bărbatul a reușit să reziste până la sosirea polițiștilor, care i-au arestat pe cei patru care au pătruns ilegal în locuință.

Proprietarul apartamentului a fost înjunghiat și a suferit mai multe răni. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la medicii de pe ambulanță.

Poliția Națională a anunțat că a pornit o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și gradul de responsabilitate a fiecăreia dintre persoanele implicate.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.